Ledelsesindeks

Hvor effektivt arbeider ledelsen?

Management Index er en undersøkelse av ledelsens effektivitet, en temperaturmåler som setter ord på hvordan bedriften presterer. Målet med undersøkelsen er å samle de interne meningene om virksomheten og skape en felles oppfatning om hvordan bedriften bør drives basert på dette. Undersøkelsen passer for bedrifter og organisasjoner som ønsker å sikre fremgang eller vil forbedre prestasjonene sine.

EPSI Rating leverer grunnlag for forretningsstrategier

  • Finn ut hvor effektiv bedriften er.
  • Se fokusområder som hjelper dere å prioritere. Med utgangspunkt i undersøkelsen så kan dere enkelt lage en intern plan som både forebygger og forbedrer bedriftens resultater.
  • Få en temperaturmåling som viser hvordan dere presterer. Et situasjonskart viser tydelig hvordan dere ligger an.

Hvordan utføres undersøkelsen?

Metoden for å måle ledelsens effektivitet inneholder 50 påstander fordelt på 10 områder. Fem områder fokuserer på hva dere gjør innad i bedriften, fire områder omhandler hvilke resultater som oppnås og det tiende og siste området fokuserer på hvordan dere tar beslutninger, lærer og utvikler dere. Det eneste våre analytikere trenger for å utføre undersøkelsen er epostadressene til ledelsen og en intern referansegruppe.

Ledelsesindeks

Kontakt oss i EPSI Rating dersom du ønsker å gjennomføre en ledelsesindeks. Da får du en objektiv undersøkelse og analyse fra en uavhengig organisasjon. Det er viktig for oss å være uavhengige når vi utfører en ledelsesindeks, og vi bruker derfor en vitenskapelig metode basert på ”Business Excellence-modellen” og SIQ-modellen (The Swedish Institute for Quality). Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å vite mer om undersøkelsen og hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Vil du vite mer?

Oppgi din kontaktinformasjon så hører du fra oss