• HVA SOM GJØR KUNDENE FORNØYD, ELLER MINDRE FORNØYD, ER VERDIFULL INNSIKT TIL ULIKE FORBEDRINGSPROSJEKT

    Kundeundersøkelse

INNSIKT OG RÅDGIVNING FOR FLERE FORNØYDE KUNDER

Høy kundetilfredshet og lojalitet er kommer som et resultat av systematisk og langsiktig arbeid. EPSI Ratings grundige kundeundersøkelse er basert på forskningsbaserte metoder og gir innsikt og veiledning til virksomheter som ønsker å jobbe aktivt for mer fornøyde kunder.

ER KUNDENE DERES FORNØYDE?

Det er viktig å fange kundeopplevelsen og få forståelse for hvordan kundene deres oppfører seg som forbrukere. EPSI Rating tilbyr en inngående kundeundersøkelse som måler kundetilfredshet og dens drivere. Det som gjør kundene fornøyde, eller muligens misfornøyde, er et nyttig utgangspunkt for forbedringsprosjekter og forretningsstrategier.

GRUNNLAG FOR UTVIKLING

Det vi leverer er markedets kanskje mest omfattende kundeundersøkelse som inkluderer alt du trenger for å finne muligheter for forbedring i din egen organisasjon og få mer fornøyde kunder. Sammenlignbare indekser, drivkreftene for akkurat dine kunder og anbefalingsgraden, er noen eksempler på fakta du får tilgang til gjennom studiet. En kundeundersøkelse fra EPSI gir deg verktøyet og grunnlaget for en mer fornøyd og lojal kundemasse!

Ønsker du å lære mer om hva som ligger i en kundeundersøkelse og hva kundetilfredshetsmålinger er, kan du lese mer om dette her.

EN KUNDEUNDERSØKELSE FRA EPSI GIR DERE:

  • En uavhengig kundetilfredshetsindeks (KTI) og anbefalingsgrad (NPS).
  • Motivasjon, styrker og forbedringsområder.
  • Sammenligningsdata: næringer og land.
  • Integrasjon med studier av kunde- og medarbeidertilfredshet.

Tre steg til økt innsikt

EPSI Rating er ansvarlig for spørreskjema, og analysen vedrørende studien. Det kan velges mellom ulike grader av tilpassing på selve undersøkelsen, alt fra et rimeligere standardisert oppsett til en mer tilpasset og personlig undersøkelse laget i samarbeid med kunden.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med
Sindre B. D. Brochmann
+47 45 87 01 92
sindre.brochmann@epsi-norway.org

HVORDAN BEREGNES KUNDETILFREDSHETEN?

EPSI studiene er erfaringsbaserte målinger der de faktiske kundene intervjues angående deres kundeopplevelse. EPSIs modellanalyse, som er utviklet ved Handelshøgskolen i Stockholm, ligger til grunn for målingen. Modellanalysen henter frem informasjon og innsikt i forhold til hvem som er tilfredse eller utilfredse, og hva som skal til for å opprettholde og styrke kundetilfredsheten. Les mer om modellen her.