• HVORDAN LIGGER DERE AN SAMMENLIGNET MED KONKURRENTENE?

BRANSJESTUDIER

EPSI Rating gir deg svar på hvilke områder som skaper kundetilfredshet og lojalitet i mange ulike bransjer. Studien gir tydelig veiledning for den videre utviklingen av ditt varemerke, virksomhet eller tjeneste. I tillegg rangeres virksomheten din i forhold til sine konkurrenter.

Vår bransjestudie er mye mer enn bare en kundeundersøkelse. Du får en omfattende rapport med detaljerte resultater og innsikt i virksomheten din. Du får også konkrete anbefalinger for hvordan du kan lykkes enda bedre med å sette kunden i fokus.

Studien måler kundens erfaring med og opplevelse av virksomheten din og gir innsikt i utviklingsbehov i forhold til konkurrenter. Hvilke fokusområder har størst effekt på kundetilfredsheten din og i hvilken rekkefølge du bør prioritere forbedringsområder, er noen av svarene som blir gitt. Basert på våre rapporter får du også grunnlag for metodisk styrking av forholdet til kundene dine.

De bransjene og virksomhetene som måles årlig er et utvalg basert på etterspørsel og relevans . Hvis du savner din bransje eller ønsker at bedriften din skal være en del av bransjestudie, vennligst KONTAKT oss.

HER KAN DU LESE MER OM EPSI RATINGS BRANSJESTUDIER

Publiseringsdatoene gjelder for 2022 om ikke annet angis.

Bank

Bank

Publiseringsdato: 19 september.

Ladeoperatørene

Publiseringsdato: august/september

Bredbånd

Publiseringsdato: 24 oktober.

Forsikring

Publiseringsdato: 7 november.

Mobiltelefoni

Publiseringsdato: 10 oktober.

Energibranschen

Strømhandel og strømnett

Publiseringsdato: 21 november.

Strømmetjenester

Publiseringsdato: 31 oktober.

SKI Revision

Utdanningsløpet

Publiseringsdato: 13 desember.

Tv-distribusjon

Publiseringsdato: 31 oktober.

Bank

Fond og investering

Publiseringsdato: 05 desember.