Fjordkraft Mobil og Dipper til topps i ny kundeundersøkelse

EPSI Rating legger i dag frem resultatene fra en omfattende måling av kundeopplevelsen med mobilselskapene i Norge, den 16. i rekken. Studien baserer seg på drøyt 2.000 dybdeintervjuer med privatpersoner og bedrifter rundt om i Norge.

Norske mobilkunder er mer tilfredse enn noen gang. Flertallet av kundene mener at mobilabonnementene de har i dag i stor grad passer deres behov. Mobilnettet er bra og kundene opplever stort sett god dekning og 4G-tilgang.

– Kundene forventer at mobilnettet fungerer som det skal, og et velfungerende nett danner utgangspunktet for gode mobilopplevelser. Det å kunne tilby smarte prismodeller, skreddersydde produkter og topp service kommer på toppen av dette. Men produktkvaliteten er viktigst og den trumfer både pris og service, sier Fredrik Høst i EPSI Norge.

Fjordkraft Mobil til topps

Fjordkraft Mobil er årets nykommer i bransjeoversikten. I løpet av 2 ½ år så har selskapet klart å kapre nesten 100.000 kunder, og har blitt en viktig utfordrer i markedet. Kundene er så langt meget godt fornøyde med kundeforholdet, og sender Fjordkraft Mobil til topps i denne målingen.

– Forventningene til Fjordkraft Mobil er høye, men målingen viser at Fjordkraft leverer et enkelt og godt produkt til konkurransedyktige priser. Kundene føler at de har et mobilabonnement som i stor grad møter deres behov, fortsetter Høst.

Talkmore og Telenor kan vise til fremgang, mens One Call, Ice og Telia går noe tilbake fra tilsvarende måling i fjor.

Dipper er best på bedrift

Norske bedrifter er i dag betydelig mer tilfredse med sine mobilselskaper enn for bare ett år siden. Mobilnettet vurderes som bedre, servicekvaliteten har hevet seg, og bedriftene synes at det er enklere å være kunde.

– Det er bedriftskundene til Dipper som nok en gang er de mest tilfredse. Med en fremgang på over 6 poeng så befester de sin posisjon som mobilselskapet med de mest fornøyde bedriftskundene, forteller Høst.

Dipper-kundene opplever at mobiltjenesten er bra, at det er enkelt å være kunde, og at de får god service når de trenger det. Dette i kombinasjon med konkurransedyktige betingelser gjør at de går til topps for 5. året på rad. Videre så viser studien at Phonero har gjort solide fremskritt, Telenor går også frem, mens Telia og Ice får omtrent den samme tilbakemeldingen som i fjor.

Les mer om bransjestudien her: